Telegraaf Media Groep - Gaspedaal app

Omschrijving

In opdracht van de Telegraaf Media Groep heeft Jager & Prooi de Gaspedaal-app ontworpen.

Doel

Om de steeds groeiende groep mobiele Gaspedaal-bezoekers beter te bedienen en hier meer ervaring in op te doen, heeft TMG een native Gaspedaal-app gelanceerd.

Resultaat

Door middel van een iteratieve aanpak hebben we snel een eerste versie van de app neergezet, het ‘minimum desirable product’. Deze app bevat de basisfunctionaliteit en is in eerste instantie alleen voor iOS beschikbaar. De ontwikkeling van de app wordt via Tunga in Afrika uitgevoerd.

Samen met de product owner van TMG en de Afrikaanse app-ontwikkelaars werken we als één team continu aan het uitbreiden en verbeteren van de app. Dit proces geeft ons de mogelijkheid om structureel voortschrijdend inzicht mee te nemen in het ontwerp, om zo de app steeds verder te optimaliseren en onderbouwd uit te breiden.

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

“Jager & Prooi heeft er tot op de pixel nauwkeurig voor gezorgd dat de app daadwerkelijk is gebouwd zoals gevraagd door onze gebruikers. Dankzij de goede communicatie, oog voor detail en vooral expertise op het gebied van gebruiksvriendelijkheid hebben we een prachtig product in huis dat mede dankzij het team van Jager & Prooi gemakkelijk doorontwikkeld kan worden.”
— Michiel van Berkel (Product Owner Automotive, Telegraaf Media Groep)

+ Voeg case toe