The first consumer made app

Omschrijving

DEEN Supermarkten is met 80 filialen één van de grootste supermarktketens Nederland. In 2016 heeft PANGAEA de website en webshop volledig vernieuwd. Middels paneltests zijn de kleinste details uitvoerig getest en geoptimaliseerd.

Doel

Gebruik van nieuwste technieken op het gebied van performance en usability. Deze techniek is in 2017 tevens gebruikt voor de Native App waardoor het gebruiksgemak nog verder is toegenomen.

Resultaat

Het resultaat is een omzetgroei met dubbele cijfers. In 2014 en 2016 heeft DEEN de ABN AMRO Webshop Award voor Beste Webshop Supermarkten gewonnen.

Overige informatie

Het toevoegen van artikelen gaat eenvoudig middels een klik op het product. Eerder bestelde artikelen staan per categorie bovenaan en de artikelen die al in het mandje aanwezig zijn is in één oogopslag te zien bij het betreffende artikel. Deze App technology is ook doorgevoerd in de website.

Zoek naar een artikel en voeg het artikel toe aan je winkelmandje zonder de zoekresultaten te verlaten. In de zoekresultaten is ook direct duidelijk of een artikel al in het mandje aanwezig is en met welk aantal. Deze App technology is ook doorgevoerd in de website.

Pangaea

Den Haag
Pangaea
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe