Top Employers Institute - Nieuwe corporate website

Omschrijving

I-Company ontwikkelde een nieuwe corporate website voor Top Employers Institute

Achtergronden van deze case

Het Top Employers Institute certificeert wereldwijd uitmuntendheid in de voorwaarden die werkgevers creƫren voor hun medewerkers. Top Employers heeft I-Company gevraagd om mee te denken over het opzetten van de nieuwe internationale websites.

Doel

Een paar belangrijke punten waarop Top Employers zich als bedrijf wilt ontplooien is het verbeteren van kwaliteit, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van de website. Naar de wensen van de opdrachtgever heeft I-Company een nieuwe website in hun eigen huisstijl ontwikkeld. De uitdaging van dit project zit in het overzichtelijk weergeven van content & company profiles.

Resultaat

I-Company ontwikkelde in opdracht van Top Employers een nieuwe website in hun eigen huisstijl. Tevens worden de internationale websites aangestuurd door EPI Server content management systeem. Als uitgangspunt moet het CMS geschikt zijn voor database gestuurde content en kunnen omgaan met diverse land- en taal instellingen. I-Company is verantwoordelijk voor de technische uitvoering van de website.

I-Company

Hoofddorp
I-Company
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe