Traditionele uitzendbureaus zijn met Wurcly verleden tijd

Omschrijving

Wurcly brengt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samen met een iOS, Android en web applicatie. Werkgevers kunnen via de applicatie flexibel personeel inhuren tegen een tarief van slechts 8%. Werknemers kunnen via Wurcly gemakkelijk en snel solliciteren en krijgen binnen 24 uur na acceptatie uitbetaald.

Doel

Wurcly is een online uitzendbureau in de vorm van een applicatie die werknemer en werkgever gemakkelijk en snel in contact brengt. Wurcly doorbreekt het kartel van de gevestigde uitzendbureaus door uit te zenden tegen een laag tarief van slechts 8%. Wurcly geeft hierdoor de markt terug aan opdrachtgevers en werknemers. Door deze revolutie op de flexibele arbeidsmarkt wordt Wurcly uiteindelijk de grootste werkgever van Nederland. Het doel is om binnen drie jaar 30 miljoen euro te verlonen. Om deze doelstelling te bewerkstelligen moet Wurcly voorloper blijven op technologisch en innovatief gebied.

Om de uitzendbranche voorgoed te veranderen wordt er transparant gecommuniceerd. Het online beoordelingssysteem staat hierbij centraal. Na afronding van een job geven opdrachtgever en werknemer elkaar een beoordeling. Deze beoordeling vormt het digitale visitekaartje voor beide partijen, zodat de volgende werknemer of werkgever weet wat ze kunnen verwachten.

Wurcly wordt continu geoptimaliseerd naar aanleiding van trends op de markt, het onderzoeken van customer behaviour en de nieuwste technologieën. De meest recente technologische ontwikkeling is het implementeren van de vaste verloning conform wet en regelgeving in de software van Wurcly. Dit geeft werkgevers de mogelijkheid om naast flexibel personeel, ook hun vaste personeel tegen het lage tarief van slechts 8% via Wurcly te verlonen.

Resultaat

Zelf kiezen waar en wanneer je werkt, solliciteren op losse jobs en binnen 24 uur uitbetaald krijgen: dit maakt Wurcly uniek en innovatief. Wurcly speelt in op veranderingen binnen de arbeidsmarkt. Mensen willen tegenwoordig zelf bepalen wanneer en waar zij werken. Bovendien werken mensen korter bij een vaste werkgever, hebben zij meer behoefte aan afwisseling en wordt er meer waarde gehecht aan een gezonde balans tussen werk en privé.

Omdat uitzendorganisaties met vaste salarispakketten werken, kunnen opdrachtgevers in de huidige markt loonkosten niet vooraf berekenen. Wurcly heeft met een innovatieve technische oplossing, een systeem conform wet en regelgeving ontwikkeld waarmee dit wél mogelijk wordt. Om de regels met betrekking tot uitzenden en verloningen te hanteren werkt Wurcly nauw samen met toonaangevende accountants en belastingadviseurs. Door dit systeem weten opdrachtgevers met Wurcly voorafgaand aan een opdracht waar ze financieel aan toe zijn.

Het doorlopend optimaliseren en toevoegen van functionaliteiten zorgt ervoor dat Wurcly gebruiksvriendelijk is en blijft voldoen aan de nieuwste eisen vanuit de markt. Zo zorgt het contact met gebruikers en het toepassen van technieken als behavioural design en conversie optimalisatie ervoor dat Wurcly constant verbeterd wordt.

Op 1 oktober 2016 is Wurcly gelanceerd. Wurcly telt meer dan 200 werkgevers, meer dan 2.400 werknemers terwijl de aanmeldingen blijven binnen komen. Om Wurcly te promoten wordt gebruik gemaakt van social advertising. Wurcly is trots te vermelden dat zij recent samenwerkingen is gestart met gerenommeerde bedrijven als New York Pizza en Bagels & Beans.

Overige informatie

Disruptieve elementen van Wurcly:
- Substantieel goedkoper
- Nieuwe creatieve technologieën
- Zelfsturend mechanisme

Wurcly werkt intensief samen met personeelsplanner L1NDA.

+ Voeg case toe