Awardwinnende responsive website voor Unique

Omschrijving

Een responsive website voor Unique gefocust op betere zoekresultaten en gebruikersgemak, zowel op de desktop als op tablet en smartphone.

Doel

De website van Unique was verouderd. Zowel visueel als functioneel moest een compleet nieuw ontwerp komen en wel binnen een halfjaar. Door een toename in het gebruik van smartphones en tablets was een responsive website een vereiste, zodat hij automatisch schaalt naar de afmeting van het beeldscherm. Ook ging de grote voorkeur naar het Sitefinity-cms. Dankzij eerdere goede ervaringen met SWAT, vroeg Unique ons voor het ontwikkelen van een moderne Sitefinity-website met uitgebreide zoekfunctionaliteiten die op ieder scherm optimaal zichtbaar zijn.

Resultaat

SWAT was verheugd dat Unique zo’n voorkeur voor het cms Sitefinity heeft, want als Premium Partner kunnen wij dit systeem helemaal vormgeven naar de wensen van onze klant. Om aan alle wensen van Unique te voldoen, hebben wij aardig wat maatwerk verricht. Door custom onderdelen te ontwerpen, is www.unique.nl gemakkelijk te voorzien van content dat meteen de juiste lay-out heeft. Dat werkt niet alleen erg snel, maar ook blijft het design altijd in tact. Helemaal prettig wanneer er vele medewerkers content op de website plaatsen!

Ook hebben wij de intelligente zoekmachine van Unique in de website geïntegreerd, zodat het zoeken naar vacatures nog sneller en gemakkelijker verloopt. Ook hebben we ons uitgeleefd tijdens het responsive maken van de website. Niet alleen zijn de pagina’s optimaal zichtbaar, ook zetten alle design-features zich in voor een optimale beleving vanaf ieder scherm.

Het resultaat bleek een succes. De eerste maand nam het mobiel gebruik met bijna 50% toe en steeg het aantal sollicitaties met 67%!

Overige informatie

Naast een zeer tevreden opdrachtgever, sleepte de vernieuwde website van Unique ook nog eens de internationale ‘Top 5 Website of the Quarter Award’ van Sitefinity in de wacht en werd deze door het Nederlandse publiek verkozen tot ‘Beste Carrièrewebsite van het Jaar 2015’!

SWAT

Heemskerk
SWAT
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe