VanMoof: Een wereldwijde Magento2 webshop

Omschrijving

Het innovatieve fietsenmerk VanMoof kwam bij Elephant met een duidelijke doelstelling: Het verhogen van de online verkopen. Om dit te realiseren ontwikkelde wij een van de 1e Magento2 webshops met verkoopmogelijkheden in meerdere landen.

Doel

De ambitie van VanMoof: Het aantal online verkopen verhogen van 20% naar 80%. Een mooie uitdaging! Momkai creëerde de strategie, concept, design en front-end voor VanMoof. Wij werden benaderd voor technisch advies en de realisatie van de webshop

Resultaat

Het resultaat was een webshop met optimaal gebruiksgemak voor bezoeker en contentmanagers. Wij creëerden binnen Magento2 één beheeromgeving die ingesteld is op wereldwijde verkoop, 3 talen en verschillende prijsvoeringen, catalogi en voorraden. Geolocation leidt bezoekers direct naar de website van het juiste land met bijbehorende taal. Daar kunnen ze in de fietsconfigurator hun eigen fiets samenstellen.

Deze fietsconfigurator is volledig geïntegreerd in de Magento2 omgeving. Daarnaast zijn flexibele contentblokken herbruikbaar op verschillende onderdelen van de webshop. Dit zorgt voor optimaal gebruiksgemak voor de contentmanager.

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

Elephant

Dordrecht
Elephant
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe