Verzeker-uw-uitvaart-tool voor uitvaartverzekeraar Ardanta

Omschrijving

Als vaste partner voor online omgevingen van uitvaartverzekeraar Ardanta, ontwikkelde Infocaster de verzeker-uw-uitvaart-tool: een tool die stap voor stap inzichtelijk maakt wat de verwachte kosten van je uitvaart zijn, en waarvoor je je vervolgens direct kunt verzekeren.

Doel

Het afsluiten van een uitvaartverzekering zo makkelijk, overzichtelijk én aantrekkelijk maken. Ook voor een jongere doelgroep.

Resultaat

De verzeker-uw-uitvaart-tool: een funnel in contentmanagementsysteem Umbraco die gekoppeld is aan de Mijn Ardanta-omgeving. Vanuit een iframe is de tool moeiteloos inzetbaar op de websites van tussenpersonen waar Ardanta mee samenwerkt. De funnel is bijvoorbeeld geïntegreerd in de website van PC Uitvaart.

De tool bestaat uit twee onderdelen:

1. De kapitaal-tool: op basis van je persoonlijke uitvaartwensen wordt er een schatting van de uitvaartkosten gemaakt.

2. De financierings-tool: de mogelijkheid om een uitvaartverzekering af te sluiten voor het bedrag van de geschatte uitvaartkosten. Niet alleen voor jezelf, maar voor het hele gezin. Wel zo efficiënt!

Overige informatie

In dit project werkten Infocaster en Ardanta gezamenlijk in een scrum-team. Met wekelijkse voortgangsbesprekingen en elke twee weken een moment om vorderingen, uitdagingen en business rule logica te bespreken.

Infocaster

Arnhem
Infocaster
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe