Meerdere Magento 2 webshops: Sloggies

Omschrijving

Vetex is eigenaar van verschillende webshops. Deze populaire webshops zijn gebouwd in het Magento 2 platvorm. Een eerste indruk is heel belangrijk daarom hebben wij gekozen voor een visueel design. Dit geldt niet alleen voor het productaanbod, maar ook voor designonderdelen, zoals iconen, navigatie-objecten, kleurgebruik en contrastratio.

Doel

Het team van Sloggies wilde een nieuwe internationale webshop met ruimte voor marketingactiviteiten, eigentijds design en groei. Daarnaast was de wens om zelf de content en orderverwerking te regelen wat zich vertaald in een makkelijk en overzichtelijk CMS.

Resultaat

De nieuwe website brengt veel beter de producten van Sloggies tot uiting en sluit bovendien veel beter aan op de (aankoop)reis van consumenten.

De gebruiksvriendelijkheid was een van de belangrijkste pijlers van onze strategie. Allereerst kreeg de homepage een complete makeover met een moderne look-and-feel. Boven de fold maakten we ruimte voor de essentiƫle productingangen die verkocht worden op de website. Zo ontstond meer aandacht voor het belangrijkste doel van de website.

Naast de verbeteringen op UX-vlak werd in de beginfase vol ingezet op het verbeteren van de websitestructuur. Directe boost in omzet, conversie en beleving
De website biedt een zeer uitgebreid en visueel aantrekkelijk overzicht van producten.

Samen hebben we gekozen voor Magento 2 als platform. Een verdubbeling van conversie ten opzichte van de oude situatie!

Overige informatie

Door middel van nauwe samenwerking met de klant en overige leveranciers is er efficient gewerkt aan het eCommerce platform.

Accent Interactive BV implementeerde de nieuwe webshops voor Vetex, Sloggies, La Slip, Ten Cate Ondergoed, kinderondergoed en Zorgserviceplus.

En de optimalisaties gaan gewoon door Accent Interactive en het moederbedrijf Vetex zijn nog iedere week druk bezig om processen te optimaliseren. Voortdurend voegen we nieuwe functionaliteiten toe. Mooi werk. Ook omdat het altijd nog een stapje beter kan en je dat meteen terug ziet.

Accent Interactive is gespecialiseerd in het ontwikkelen van high performance Magento webshops.

Accent interactive

Alphen aan
Accent interactive
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe