VGZ Mindfulness coach APP

Omschrijving

Met de Mindfulness app van VGZ is het voor iedereen haalbaar om weer helemaal tot rust komen. De app staat vol met mindfulness oefeningen zoals een bodyscan, concentratieoefeningen en ademhalingsmeditaties. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Doel

Als één van de grootste zorgverzekeraars wil VGZ de beste zorg voor zijn consumenten bieden. Daarom kwamen ze naar M2Mobi toe met de vraag om een app voor iOS en Android te gaan ontwikkelen waarbij mindful leven voor iedereen haalbaar is. Stress is een belangrijke veroorzaker van allerlei geestelijke en lichamelijke klachten. Elke dag even dat momentje voor jezelf pakken, zorgt voor minder stress en dus een gezonder leven!

Resultaat

Om mindful leven haalbaar te maken voor iedereen, kwam M2Mobi met een duidelijke en heldere app. Buiten de verschillende mogelijkheden die de app biedt, zoals het vijf-weken programma, de lijst met oefeningen en de informatie over Mindfulness, is de app visueel strak vorm gegeven. Qua design is er gekozen voor een rustgevende vormgeving en kleur. Een voorbeeld hiervan is de lotusbloem die tijdens de oefeningen steeds verder uitbloeit, naarmate de gebruiker zich verder ontwikkelt op het gebied van mindfulness. Het afgelopen jaar is de VGZ app uitgegroeid tot een succes. Met inmiddels meer dan 370.000 downloads en louter positieve reviews, valt de app goed in de smaak. Bovendien wordt de app aanbevolen door veel professionals, zoals psychologen, iCulture en de Online Zorggids. De rustige mannenstem die je door de oefeningen begeleidt, in combinatie met het feit dat de oefeningen uitvoerbaar zijn voor iedereen, zorgen voor een succesvolle mindfulness app.

M2Mobi

Amsterdam
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe