Visit Ajax re-design

Omschrijving

AFC Ajax is een van de succesvolste clubs van Nederland. Ajax is recordhouder van het meeste aantal landskampioenschappen van Nederland. Er is een redesign van de webshop van Ajax geweest, zodat deze weer in lijn loopt met de nieuwe huisstijl.

Doel

De website en fanshop van Ajax zijn onlangs volledig vernieuwd, geheel in lijn met de nieuwe huisstijl van de voetbalclub. De wens was om www.VisitAjax.com, de internationale ticket webshop, ook een re-design te geven. Daarbij moest de webshop ook, op zowel de computer als telefoon, toegankelijker en gebruiksvriendelijker voor de consument worden.

Resultaat

VisitAjax.com is opgeleverd met een design in lijn met de nieuwe huisstijl van Ajax. De webshop is gebouwd op het Magento platform. De nieuwe webshop heeft een responsive design, zo is de webshop op zowel computer als telefoon gebruiksvriendelijk. Ook is er een meertalige mogelijkheid in gekomen, bezoekers van over de hele wereld kunnen nu makkelijker hun weg vinden in de nieuwe webshop.

Het vernieuwde platform heeft gezorgd voor meer traffic en aankopen in de webshop.

Overige informatie

Reactie van Ajax: “Een aantal jaar geleden heeft AFC Ajax de website VisitAjax.com in het leven geroepen. Van begin af aan is Shopworks hier nauw bij betrokken geweest. Nadat de website is opgeleverd zijn zij direct betrokken gebleven bij deze pagina en staan ze altijd open voor vragen. Een jaar geleden is de website in een nieuw jasje gestoken en ook hier heeft Shopworks weer een mooie pagina voor ons weten te bouwen.

Een erg fijn bedrijf dat meedenkt en een goed product achter heeft gelaten voor ons als Ajax zijnde. Ook nu, wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn is Shopworks flexibel en kan het snel aanpassen naar de wensen van de opdrachtgever. Al met al een fijn bedrijf om mee samen te werken bij het realiseren van onze pagina.”

ShopWorks

Utrecht
ShopWorks
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Type oplossing

+ Voeg case toe