Maatwerk website VMD KOSTER

Omschrijving

Accent Interactive heeft de nieuwe website van VMD KOSTER verzekeringsgroep ontwikkeld. Belangrijk was dat zowel bestaande als nieuwe klanten (de informatie op) de website goed konden vinden. Naast de nieuwsberichten en blogs is er veel aandacht voor de diensten die VMD KOSTER aan kan bieden.

Doel

Belangrijk is het dat bezoekers eenvoudig in contact kunnen komen met de adviseurs. Ook moest de site de juiste uitstraling hebben. VMD KOSTER is een adviseur op het gebied van risicobeheer, verzekeren en pensioen en richt zich op bedrijven, ondernemers en particulieren.

Resultaat

De website spreekt twee doelgroepen aan, B2C en B2B. We zijn eerst begonnen met het bepalen van een online strategie. De focus was: de klant staat centraal. Op basis van de bepaalde online strategie en zoekwoordenonderzoek bepaalde Accent Interactive samen met VMD de call to actions waarop werd ingezet. Er is een nieuw user interface design ontwikkeld voor de website. Nadat de website live staat dan begint het echte werk. Meten en tweaken, om tot de beste conversie te komen. Uitgangspunt hierbij is nooit techniek of uiterlijk, maar 'hoe kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn' en 'hoe komen we tot een zo optimaal mogelijke conversie'?

Reactie opdrachtgever:

De opdrachtgever is heel blij met het gewenste resultaat.
"Accent heeft voor ons verschillende websites ontwikkeld en in beheer. Ze staan open voor onze ideeën en werken samen met ons om het maximale uit onze website te halen. Maatwerk is daarbij nooit een probleem. We zijn dan ook zeer tevreden over hoe onze websites eruitzien en functioneren.” VMD KOSTER

Overige informatie

Accent Interactive
Wij zijn een team van strategen, ontwerpers en developers. Wij hebben één passie en dat is om jouw bedrijf online succesvol te maken. Bij internetbureau Accent Interactive B.V. werken we samen met onze klanten aan online resultaat. Wij maken websites en webshops die wérken. Effectieve sites dus, waarmee je doelen bereikt.
Directe communicatie, gelijk iemand aan de telefoon krijgen die begrijpt waar het over gaat of die je meteen in contact brengt met de juiste medewerker binnen het team. Heldere communicatie. Dat is het voordeel van samenwerken met een kleine organisatie. Klein genoeg voor directe communicatie, groot genoeg voor complexe projecten. Kortom een klein team met grote veelzijdigheid

+ Voeg case toe