Website Maasboulevardfeest

Omschrijving

Multimedia inzet voor een festival/feest, met social media integratie, website, livestream

Achtergronden van deze case

Het Maasboulevardfeest is een gratis toegankelijk driedaags feest met optredens van bands, dj's, Hollandse Hits, kermis, straattheater, feestmarkt en sport. Het wordt dit jaar voor de 24-ste keer georganiseerd door buurtbewoners en gedragen door 150 vrijwilligers, vereningd in de Stichting VAGE. Het Maasboulevardfeest wordt elk jaar door zo'n 40.000 a 50.000 mensen bezocht.

Doel

Het doel was multimedia in te zetten om de feestvreugde te vergroten, goede en actuele informatie te kunnen geven, sponsor uitingen weer te kunnen geven en en social media te integreren. De website moest vrolijk, visueel en informatief worden. De social media moesten op verschillende levels geïntegreerd worden en je moest als bezoeker van de site op verschillende manieren bij de gewenste informatie kunnen komen.

Resultaat

Het eerste resultaat is een sterk visuele website waarbij gemakkelijk meer informatie kan worden gevonden. Die informatie bestaat bij de optredende artiesten uit een korte bio, bekende nummers en een YouTube film. Ook van alle attracties is meer informatie te vinden. Op de homepage zie je in één oogopslag welke bands er optreden, het laatste nieuwsbericht en de laatste tweets.


+ Voeg case toe