Webshops voor Fred de la Bretonière

Omschrijving

In opdracht van Fred de la Bretonière ontwikkelde 4net een e-commerce platform waarin de verschillende submerken zijn ondergebracht: Fretons, Shabbies Amsterdam en Fred de la Bretonière. 4net verzorgde o.a. de online strategie, interactie & visual designs en ontwikkeling op basis van het 4net e-commerce platform.

Doel

‘Vertaal het vakmanschap en de beleving van 3 van Nederlands meest begeerlijke schoenen- en accessoiremerken naar een e-commerce omgeving’. Dit was het vertrekpunt voor de ontwikkeling van een multi-country/language webshop voor de merken Fred de la Bretonière/Shabbies Amsterdam/Fretons.

Resultaat

Het platform biedt per merk ruimte voor de eigen identiteit waarbij de focus ligt op productfotografie, social media-integratie, gebruiksvriendelijkheid & conversie. Uitgebreide betaal- en bezorgopties bieden daarbij de optimale shopervaring. Het maatwerk platform is volledig responsive zodat het op elke device optimaal presteert.

Aan de cross-channel strategie van Fred de la Bretonière is invulling gegeven met de naadloze integratie van fysieke winkels in het online platform. Afhalen en retourneren in de winkels is mogelijks en de uitgebreide internationale storelocator toont het gehele netwerk van winkels en resellers.

4net group

Maarn
4net group
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe