Website Ocean Diva

Omschrijving

Ocean Diva is een varende locatie voor zakelijke en feestelijke evenementen in binnen- en buitenland, samen goed voor 2.100 gasten. In 2015 hebben heeft Friks in Wordpress voor Ocean diva een nieuwe website gemaakt.

Doel

Voor de nieuwe website is er veel aandacht besteed aan het unieke responsive webdesign. Voor elke scherm-grote wordt namelijk automatisch berekend wat de best passende weergave is. Alle elementen worden hier op aangepast waardoor de bezoeker op ieder apparaat een uitstekende gebruikerservaring zal beleven.

Resultaat

Met veel toewijding is ingezet op een maximale vindbaarheid van de website. Dit is één van de grootste veranderingen ten opzichte van de oude website. De interne link structuur van de website is zo ingericht dat iedere ligplaats, in combinatie met het soort event, een hoge positie in de zoekmachine zal behalen. “Samen gaan voor hetzelfde doel, dat is de kracht van Friks. We kijken terug naar een periode vol teamwork, gedrevenheid en het delen van dezelfde passie. Het vlaggenschip van de nieuwe website is de presentatie van steden waar onze varende locaties kunnen aanmeren". Aldus de marketing manager van Ocean diva

Overige informatie

De nieuwe website van Ocean Diva laat de bezoeker op een beeldende wijze deze unieke locatie ervaren. Door de fantastische fotografie en afgewerkte details is ingezet op 100% beleving van de twee schepen. Daarnaast is iedere ligplaats middels een interactieve kaart eenvoudig door de bezoeker te bereiken.

Friks Web & Marketing

Leeuwarden
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe