Website-optimalisatietraject DM Wheel Systems

Omschrijving

Sigma Solutions heeft de website van DM Wheel Systems omgebouwd van een beperkend CMS naar een goed vindbare, leadgenererende website. Dit werd gerealiseerd door middel van een nieuw CMS met geïntegreerde productcatalogus.

Doel

Een goed vindbare website was de doelstelling waarmee DM Wheel Systems bij ons kwam. Iets waar onze developers wel raad mee weten. Vol goede moed gingen we aan de slag. Tot onze verbazing waren we al snel klaar, want er bleken maar weinig optimalisatiemogelijkheden te zijn binnen het CMS. Er konden geen nieuwe pagina's aangemaakt worden en zoekmachineoptimalisatie per pagina was onmogelijk.

Resultaat

Onze oplossing: een nieuw CMS
Met het oude CMS konden we de doelstelling van de klant niet realiseren. We staken onze koppen bij elkaar en kwamen tot de volgende oplossing: de website van DM Wheel Systems kon worden overgezet op het eigen CMS van Sigma Solutions 'Accessify WCMS'. Dit CMS biedt wel alle functionaliteiten om een website - met online catalogus - goed vindbaar te maken.

En...start!
Na het overzetten konden we echt beginnen met de optimalisatie. We richtten de website zo in dat iedere pagina goed geïndexeerd werd door zoekmachines. Ook fristen we het design op en voegden we diverse call-to-actions toe om meer leads te genereren. De website is nu ook responsive en beschikt over een speciale call-to-action - een vaste 'bel ons' button - voor mobiele weergaven.

Geïntegreerde productcatalogus verhoogt website-traffic
We integreerden de papieren productcatalogus, zodat ook deze kwalitatieve informatie bij kon dragen aan de vindbaarheid. De doelgroep van DM Wheel Systems zoekt namelijk regelmatig op productnaam of -groep. Deze catalogus wordt elke dag automatisch geüpdatet, zodat altijd de nieuwste productinformatie online staat.

Van optimalisatie naar online succes
Inmiddels staat er een goed vindbare, kwalitatieve, meertalige, professionele website. Daarbij houdt onze dienstverlening nog niet op. Om optimaal rendement uit de website te halen, ondersteunen wij DM Wheel Systems maandelijks met website-optimalisatie en online marketingactiviteiten. Zoals het schrijven van SEO-teksten, blogs en het maken en versturen van de nieuwsbrief. Onze missie is niet voor niets: wij realiseren online succes.

Overige informatie

Over DM Wheel Systems
DM Wheel Systems beschikt over meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van wielen. Het bedrijf is onlangs - door Het Nationale Business Succes Award Instituut- benoemd tot Nederlands' beste Transportwielen-onderneming van 2016.

Sigma Solutions

Alkmaar
Sigma Solutions
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe