Website Penotti

Omschrijving

Duo Penotti, dubbel lekker in een potti! Wie kent het niet? Gestart als een ‘gewone’ hazelnootpasta, maar in 1988 komt bedenker Marcel Peeters met het briljante plan om hazelnoot- én witte chocoladepasta in 1 pot te doen. Inmiddels is Duo Penotti niet meer weg te denken uit de schappen.

Doel

Een merk als Penotti blijft zichzelf telkens ontwikkelen. Daar hoort een moderne, snelle en frisse website bij. Er moest ruimte zijn voor een duidelijk overzicht van het productaanbod en de mogelijkheden om recepten te tonen. Tevens bestond de wens om de website gemakkelijk zelf te kunnen onderhouden.

Resultaat

De nieuwe website van Penotti sluit naadloos aan bij de uitstraling van het merk. De site is gebouwd met Wordpress, waardoor het team van Penotti zelf de controle heeft over de inhoud van hun website. Penotti.nl is nu responsive en bevat alle Penotti-producten, informatie over de ingrediënten en heerlijke recepten. Een website om je vingers bij af te likken!

Overige informatie

LAB51 is specialist in het bouwen van webshops. Onze visie: samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.

We bouwen supersnelle responsive Magento 2-omgevingen met slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan.

E-Commerce 360®: Samen bouwen aan een succesvolle webshop!

LAB51

Tilburg
LAB51
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe