Website voor Mission Aviation Fellowship (MAF)

Omschrijving

Voor Mission Aviation Fellowship (MAF), die al een aantal jaren met Gupublic optrekt, hebben we een volledig nieuwe, responsive website ontwikkeld, mét webshop en CRM systeem.

Doel

De nieuwe website voor MAF moest op elke device prettig te gebruiken zijn. Het ‘cross device’ denken was vanaf het begin van het creëren van de website erg belangrijk. De website moest informeren, raken en vooral activeren. Dat was iets dat we sowieso voor ogen hadden: websitebezoekers moeten naar de donatiepagina geleid worden.

Bij het ontwikkelen van de webshop ging het erom dat het assortiment overzichtelijk en makkelijk te doorzoeken is. Er moest voldoende productinformatie beschikbaar zijn en het betaalsysteem diende gebruiksvriendelijk te zijn. In een winkel wil je immers ook makkelijk kunnen vinden wat je zoekt en niet te lang moeten wachten bij de kassa.

CRM was vooral ook belangrijk in deze case. MAF wilde een overzicht van alle informatie over klanten, donateurs of leden en hun interacties met de website. Liefst zou dit overzicht ook automatisch bijgewerkt worden.

Resultaat

Gopublic heeft een volledig responsive website ontwikkeld voor de MAF, die op alle apparaten makkelijk is te bekijken en gebruiken. De website is volledig ingericht als ‘trechter’ om bezoekers naar de donatiepagina te krijgen en online donaties te stimuleren. Ook op andere plekken ligt de focus op activatie. Zo is er bijvoorbeeld een geheel eigen peer-to-peer fundraising platform ontwikkeld, waar enthousiastelingen van de MAF zonder veel moeite zelf een actie kunnen aanmaken voor één van de projecten van de organisatie om zo geld te kunnen werven.

Binnen de website is ook een custom webshop ontwikkeld met een overzichtelijk assortiment en soepel betalingssysteem, zodat mensen op een prettige manier aankopen kunnen doen voor de MAF, inclusief natuurlijk nog even een extra gift bij het afrekenen.

Daarnaast is de nieuwe website volledig met Salesforce CRM geïntegreerd. Zodra je je als gebruiker op de website inlogt, zit je direct in de omgeving van Salesforce zonder dat je dit doorhebt.

Overige informatie

Gopublic BV

Amsterdam
Gopublic BV
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe