Weddingdeco

Omschrijving

Bij Weddingdeco kunt u terecht voor de nieuwste, leukste en hipste versieringen en must-haves voor uw bruiloft. Het assortiment is groot, divers en bestaat onder andere uit de leukste zelf ontworpen trouwkaarten, bedankjes en meer.

Doel

Het was aan Hypershop de opdracht om de webshop te migreren naar Magento 2 en te voorzien van een geheel nieuw design. In 6 maanden tijd moest de migratie voltooid zijn. In de tussentijd moest de dagelijkse gang van zaken gewoon doorgaan waardoor er continu data gemigreerd moest worden om te zorgen dat alles soepel verder draaide.
Tevens moesten integraties en koppelingen worden meegenomen én moest er een compleet nieuwe ontwerptool voor de gepersonaliseerde producten geïntegreerd worden.

Resultaat

Het resultaat is een stabiele Magento 2 webshop met een geheel nieuw design. Ondanks de afhankelijkheid van derde partijen is het project binnen de deadline gerealiseerd. Met de datamigratie tool van Hypershop is een continue synchronisatie ingesteld waardoor alle wijzigingen in Magento 1 automatisch meegingen naar Magento 2. Bij livegang is ondanks de grote hoeveelheid veranderingen de organische zichtbaarheid behouden.

Hypershop B.V.

Rijswijk
Hypershop B.V.
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Type oplossing

Tags

+ Voeg case toe