WEKA: HR-Praktijk

Omschrijving

180.000 pageviews per maand voor HR-Praktijk: de kennis-portal voor HR-managers.

Achtergronden van deze case

WEKA is een zakelijke uitgever van titels rondom stedenbouw, facility- en HR-management. De website HR-Praktijk is de grootste community voor professionals met verantwoordelijkheid voor personeel en organisatie. Het doel van de nieuwe website is om content beter te presenteren, de uitstraling te verbeteren en een gebruiksvriendelijke redactie- omgeving voor auteurs te creëren. Drupal is hiervoor bij uitstek geschikt.

Doel

Op de site kan men info vinden over zaken als ontslag, recruitment, inzetbaarheid en talentmanagement. Daarnaast kunnen experts er hun ervaring delen over actuele thema’s en daarmee hun dienstverlening profileren. Het was een wens van WEKA de participatie van bezoekers en conversie te vergroten. Dit wordt bewerkstelligd dankzij een terugkoppeling van het zoekgedrag van bezoekers naar de marketingafdeling, waardoor voor de be- zoeker relevante producten worden getoond.

Resultaat

Met 180.000 pageviews per maand is HR-Praktijk de grootste community voor professionals in Personeel & Organisatie. Het project is een opdracht van WEKA, een van de grootste 50 uitgevers ter wereld en marktleider op het gebied van HR-managementproducten.

+ Voeg case toe