Wereldplanner

Omschrijving

Via deze interactieve website kun je ontdekken waar en wanneer je het beste kunt reizen, ook vanaf je mobiel. Zo plan jij jouw droomreis slimmer, en snel. Peakfijn maakte deze site in opdracht van internationaal reisbureau KILROY.

Doel

Op een snelle, toegankelijke manier droomreizen bereikbaar maken. Voor iedereen, vanaf elke device. De gebruiker krijgt van zijn voorkeursbestemmingen alle informatie inzichtelijk. Letterlijk. En kan op basis van deze informatie eenvoudig een reis samenstellen en boeken.

In één oogopslag vind je de beste reistijd per land, ontdek je hoog- en laagseizoen en krijg je inzicht in temperatuur, regenval en andere voor jou relevante indicatoren. Maar ook zie je bijvoorbeeld wat een hamburger op de plaats van bestemming kost, welke munteenheid er wordt gebruikt en welke festivals er in jouw vakantieperiode zijn. De mix van deze factoren maakt dat je op een eenvoudige en visuele manier een verre reis kunt samenstellen.

Resultaat

Wereldplanner is zo ontworpen, dat het zo eenvoudig mogelijk werkt vanaf elke device. Of je nu met je smartphone, tablet of desktop werkt; alles is herkenbaar, intuïtief en duidelijk. En uiteraard visueel aantrekkelijk.

Er zijn diverse filters toegepast zodat de gebruiker zo snel mogelijk een overzicht heeft van zijn ideale vakantie. Deze filters zijn bijvoorbeeld op basis van hoog- en laagseizoen, temperatuur en activiteiten als duiken, surfen ens festivals. Wanneer de bezoeker zijn voorkeuren heeft toegevoegd, krijgt hij een handig overzicht van bestemmingen. Via de website van KILROY is de reis vervolgens eenvoudig samen te stellen en te boeken.

Peakfijn

Amsterdam
Peakfijn
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe