Werken bij Conclusion

Omschrijving

Als je het anders durft te doen. Met lef en ondernemerschap. Als er digitaal bloed door je aderen stroomt. Als je mee wilt werken aan innovatieve oplossingen voor IT en transformatievraagstukken van vandaag en morgen. Voor én met opdrachtgevers. Dare to be Different? Welkom bij Conclusion.

Doel

Conclusion is geen gewoon IT bedrijf. Het is een ecosysteem van specialistische bedrijven, gedreven door de ambitie om het ánders te doen. Om echte transformatie mogelijk te maken bij klanten. Dat vraagt om mensen die het anders durven doen, die digitaal bloed door de aderen hebben stromen en niet bang zijn om er met lef en ondernemerschap in te gaan. Om zulke mensen te werven, heb je ook een website nodig die het anders aanpakt.

Resultaat

De WerkenBijConclusion website wordt gedreven door een contentstrategie. Verschillende social sources van de entiteiten binnen Conclusion worden op de site in één feed bij elkaar gebracht. Zo krijgen kandidaten direct een goed beeld van wat er gebeurt bij Conclusion en hoe de sfeer is bij de entiteiten. De feed is doorspekt met vacatures. Met de hashtag #bijconclusion worden ook bijdragen die niet uit de geselecteerde kanalen komen bijeen gebracht. Tegelijkertijd brengt de hashtag Conclusion ook buiten de site onder de doelgroep via het social web. Site én vacatures zijn bovendien geoptimaliseerd voor search en dus goed vindbaar.

Uiteraard kunnen kandidaten ook het gehele vacature overzicht bekijken en hierin filteren op werkmaatschappij, vakgebieden, locatie, ervaring en part-time/full-time. Bij een interessante vacature kan de kandidaat direct solliciteren op verschillende manieren of contact opnemen met de verantwoordelijke recruiter.

Overige informatie

Techniek: de website is in .Net ontwikkeld, het CMS draait op Sitecore en de sociale content wordt via Juicer bijeengebracht. Alle vacatures en het sollicitatieproces worden via Connexys op de site geïntegreerd.

Conclusion Digital

Amsterdam
Conclusion Digital
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe