Wordpress website De Nieuwe Poort

Omschrijving

In samenwerking met NCP hebben we de website van de Nieuwe Poort geoptimaliseerd en doorontwikkeld.

Doel

De website is opgezet met WordPress. Het CMS biedt veel mogelijkheden om alle aspecten van een website modulair en stevig neer te zetten. En is daarmee als CMS ook ideaal om content toe te voegen en te beheren.

Resultaat

Accent Interactive kreeg de opdracht de website te optimaliseren. Sinds de optimalisaties is het webverkeer enorm toegenomen. Daarnaast moet de website meer 'leads' genereren in de vorm van reserveringen, contactformulieren en persoonlijke contact (e-mail/ telefoon).

Samenwerking met http://buroncp.com/

Overige informatie

De Nieuwe Poort
Hoe wil ik leven? Of: Wat vind ik belangrijk? Een antwoord formuleren is nog niet zo gemakkelijk. Het ontbreekt ons aan taal van de echte dingen. We voelen ons meer op ons gemak bij cijfers en schema’s. Het moet bondig en grijpbaar, terwijl er verandering op verandering plaatsvindt. Hoe vinden we houvast? Mensen hebben het gevoel dat ze het hoofdzakelijk zelf mogen uitzoeken. Die vrijheid is mooi, maar ook wel eens lastig. Dan is het fijn als er een plek bestaat waar je ideeën kunt opdoen en verhalen kunt horen die inspiratie bieden, zonder dat je iets wordt opgelegd. Een warme plek, waar je naartoe kunt om uit te blazen, om bij te tanken, en je geest te laven en te prikkelen. Zo’n plek is De Nieuwe Poort. De Nieuwe Poort werd in 2012 opgericht door predikant-ondernemer Ruben van Zwieten.

Ben jij op zoek naar een nieuwe maatwerk website, webshop, portal of intranet? Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Accent Interactive BV ontwerpt en ontwikkelt online concepten. Dat doen we voor publieke omroepen, non-profit organisaties en het bedrijfsleven. www.accentinteractive.nl

+ Voeg case toe