World of Weddings - Plan your wedding app

Omschrijving

Met de plan your wedding app kun je je eigen bruiloft van begin tot eind plannen.

Achtergronden van deze case

Bianca Tool en Ester Zwinkels wilden graag vernieuwend zijn in de wereld van weddingplanning. Zij bedachten World of Weddings en de plan your wedding app. Met deze vooruitstrevende app kun je je eigen bruiloft van begin tot eind volledig plannen en beheren. Alle aandachtspunten staan op de todolijst en door jouw event te delen kun je samen met je partner of weddingplanner via deze app een volledige trouw begroting maken en betalingen beheren. Daarnaast zijn natuurlijk ook het programma en de volledige gastenlijst aanwezig.

Naast de vele functionaliteit zijn er ook talloze kwalitatieve leveranciers beschikbaar in de app die direct hun producten of diensten kunnen aanbieden aan de gebruikers van de app.

Doel

Het doel was het realiseren van een mooie, gebruiksvriendelijke app die aansprekend zou zijn voor aankomende bruidsparen en hen concreet te helpen bij het plannen van de mooiste dag van hun leven.

Resultaat

Het resultaat is een schitterende iPhone applicatie die met veel lovende reacties is ontvangen in de trouwbranche. Aan de achterkant is een beheeromgeving ingericht waarmee World of Weddings alle leveranciers en andere content in de app kunnen beheren en het gebruik van de app kunnen monitoren.

Webuildapps

Alkmaar
Webuildapps
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe