WP-Magazines.com | Responsive Publishing Platform

Omschrijving

WP-Magazines.com is een op WordPress gebaseerde alles-in-één responsive publishing platform voor online magazines en individuele artikelen. Door de krachtige responsive techniek van WP-Magazines zijn alle publicaties automatisch geoptimaliseerd voor alle devices.

Doel

Wereldwijd wordt 95% van alle digitale magazines gepubliceerd als een app, die op zijn beurt wordt geüpload naar een App Store (Google Play of Apple). Door het weghalen van dit deel van het publicatieproces zijn we met WP-Magazines in staat gebruikers voor alle devices in één keer content periodiek online te plaatsen. Daarbij wordt onderscheidt gemaakt tussen periodieke uitgaven en individuele artikelen, gekoppeld op basis van tags en categorieën.

Door volledig responsive te publiceren in een mix van vooraf gedefinieerde layouts en nieuwe designs, kunnen we de publicatietijd versnellen, voor zowel de content maker als de vormgever en wordt de relevantie voor de lezer maximaal benut.

Resultaat

Door WordPress als onderlegger te gebruiken kan met een heldere focus worden gewerkt aan dat wat belangrijk is, namelijk de ontwikkeling van de intelligentie die het mogelijk maakt snel en eenvoudig volledig responsive te publiceren. Gebruikers zijn met WP-Magazines in staat snel en eenvoudig te publiceren zonder dat het ten kosten gaat van content en/of design. De intelligentie van WP-Magazines zorgt er bijvoorbeeld voor dat layout's automatisch meeschalen wanneer bijvoorbeeld teksten langer worden dan voorzien, of dat door middel van drag-and-drop layouts eenvoudig kunnen worden aangepast als de content daar om vraagt.

Met het meten van leestijden, bezoekersaantallen en activiteiten op een pagina, is WP-Magazines in staat te bepalen welke content de lezer interessant vind of waarbij de betrokkenheid het hoogst is. Hierop kan desgewenst de content en redactie worden aangepast. Door deze geregisseerde manier van publiceren en de inspirationele manier van communiceren zijn leestijden van 9 minuten per pagina geregistreerd.

Op dit moment bedienen wij meer dan 500 accounts en 2.000 publicaties.

DutchGiraffe | Digital Creatives

Den Haag
DutchGiraffe | Digital Creatives
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe