WSB Solutions: B2B website gericht op conversie en UX

Omschrijving

WSB Solutions is leverancier van ICT-oplossingen en bedrijfssoftware. De oude website was onoverzichtelijk en niet meer van deze tijd. Aan Elephant de taak om een website te maken die gebruiksvriendelijk is voor bezoekers en makkelijk te beheren is voor contentmanagers.

Doel

Een goede vindbaarheid speelt voor WSB een grote rol en daarom zijn technische SEO onderdelen zoals pagespeed en semantics nog beter geoptimaliseerd. De nieuwe website past nu volledig bij de professionaliteit van WSB Solutions.

Resultaat

Na een goede briefing van WSB Solutions is de website volledig geoptimaliseerd voor technische SEO. Websitenavigatie, page-speed, aggregated content en semantics zijn optimaal ingesteld voor de zoekmachine en dus een betere vindbaarheid.

De flexibele contentindeling geeft veel vrijheid in het opzetten van pagina’s. Contentblokken zijn makkelijk op verschillende onderdelen van de website op te roepen en aan te passen. Precies volgens de wensen van de contentmanager.

Verbeterde conversies
Sinds de livegang is het aantal sessies, bezoekers en conversies op de website enorm gestegen. Zo is het contactformulier 81% vaker ingevuld dan voor de livegang en is er meer dan 150 keer direct contact opgenomen.

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

In de vergelijkingstabel kunnen bezoekers eenvoudig verschillende ICT-pakketten met elkaar vergelijken. Door de flexibele opzet in zowel back-end als front-end is het voor de contentmanagers makkelijk om te beheren. Daarnaast is de gehele tabel natuurlijk responsive.

Elephant

Dordrecht
Elephant
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe