WTC Utrecht: leadgeneratie via marketing automation

Omschrijving

In 2018 opent WTC Utrecht haar deuren. Maar wat is WTC Utrecht, wat heeft deze locatie te bieden en wie zou daar een nieuw professioneel thuis kunnen vinden? Deze vragen worden beantwoord in de vernieuwde website. Met behulp van interactieve tools en marketing automation worden kwalitatieve leads gegenereerd voor makelaars.

Doel

Het doel van de site is awareness creëren, beleving bieden van wat komen gaat en leadgeneratie. Lead Today zet marketing automation in om kwalitatieve leads te genereren.

Resultaat

De leads worden via slimme workflows door de vooraf opgestelde customer journey begeleid. Middels verschillende leadgeneratiemomenten en leadscoring worden geïnteresseerden opgevolgd door makelaars.

Met behulp van een draadmodel kunnen bezoekers de real-time beschikbaarheid van de vloeren zien. Door te klikken op een verdieping is er toegang tot een plattegrond en factsheet en kunnen geïnteresseerden een afspraak maken.

Om de USP’s van het nieuwe WTC gebouw te visualiseren zijn voor de website interactieve tools ontwikkeld, waaronder Artist Impressions, Time-Lapse Video en een Live Stream. Via diverse call-to-actions worden bezoekers getriggerd om informatie te downloaden, waarna de leads automatisch worden opgevolgd.

Via interactieve tools op de website kunnen bezoekers de bouw in de gaten houden. Met een doelconversieratio van 7% worden kwalitatieve leads gerealiseerd en worden success stories geschreven.

Overige informatie

Lead Today is een bureau voor digitale marketingstrategie en uitvoering, met een sterke focus op leadgeneratie. We helpen organisaties bij het behalen van hun marketingdoelstellingen en pakken marketing aan op een slimme en doeltreffende manier.

De unieke aanpak van Lead Today verenigt marketing, data en technologie. Onze strategen bundelen hun krachten en stellen een digitale strategie op, met een concreet plan van aanpak voor de benodigde marketingtechnologie en -uitvoering. Lead Today verzorgt de digitale marketing via alle gewenste marketingkanalen.

+ Voeg case toe